KaPa-51


KaPa-51 jalkapallo

KaPa:n jalkapallovastaavana toimii Ville Tyrväinen, 
puh.
044 033 6702, villetyrvain(at)gmail.com

Kangasniemen Palloilijat (KaPa-51) Etelä-Savosta pelaa jalkapalloa Keski-Suomen piirissä. Miesten edustusjoukkue pelaa hyvällä menestyksellä Nelosessa. Joukkue voitti viime kaudella sarjan ylivoimaisesti, mutta ei tällä kerralla ottanut vastaan paikkaa Kolmosessa, missä on myös aiemmin vieraillut. 

KaPa:lla on juniorijoukkueet lähtien ikäluokasta F05-06 -tytöt ja pojat Cn00-01-poikiin ja C99-tyttöihin asti. KaPa:n junnut pelaavat tällä kaudella Mikkelin Junnuliigassa. Lisäksi C-tytöt ja Dn02-03-pojat osallistuvat Keski-Suomen piirinsarjoihin.

Uusia ikäluokkia houkutellaan toimintaan tiistaisin pyörivän jaliskerhon kautta. Uusia joukkueita käynnistetään kesän aikana sekä tytöille että pojille 07 -ikäluokkaan. Junioritoiminnan kehittämiselle asettaa jatkuvasti haastetta lasten vanhempien saamisen mukaan erilaisiin tehtäviin joukkueissa.

Junnupuolen näkyvin tapahtuma on 26.7. pelattava En10- ja Dn12-ikäisten Kangasniemi-turnaus, jossa on mukana 14 joukkuetta Etelä-Savosta ja Keski-Suomesta.    

KaPan jalkapallo kokoaa kaikkiaan n. 200 lajin harrastajaa aikuisten harrastefutarit mukaan luettuina.

Kuuluisin Kangasniemeltä lähtenyt pelaaja on eittämättä Kosovon härkänä Suomessa ja maailmallakin tunnettu, FC Hongan nykyinen päävalmentaja Shefki Kuqi. Hän pelasi ensimmäiset miesten sarjojen ottelunsa KaPa-51:n väreissä 16-vuotiaana nuorukaisena 1992.  

 

 

Kangasniemen Palloilijat ry

Kangasniemen Palloilijat ry, puheenjohtaja Teemu Palvimo, puh. 044 3200 477, teemu.palvimo(a)kapa-51.com